Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

νεκρή φύση με αυτοσχεδιασμό (2014)

  Η “νεκρή φύση με αυτοσχεδιασμό” είναι η δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά που κυκλοφορεί το Ξέφρενο Αερόστατο. Πρωτογενή υλικά της δόμησης και της αποδόμησης, μία σειρά κομματιών που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα ενός project καθημερινών αυτοσχεδιασμών, αποσπασματικές εικόνες μιας χώρας σε γενικότερη, απόλυτη κρίση.

  printedcd2

  Φλάουτο και πιάνο έπαιξε η Μαρίνα Δεληγιαννάκη. Η κατεστραμμένη φωνή στο (3) ανήκει στον fellez. Κιθάρα στο (7) έπαιξε ο pan. Η διασκευή στο (8) δημιουργήθηκε παρέα με τον Κώστα Καρατάσο. Κιθάρες και sax 😛 στο (12) έπαιξε ο Νίκος Βογιατζάκης.

  Μέρος των ηχογραφήσεων έγινε στο στούντιο της Mad Hat Music στο Ηράκλειο Κρήτης. Την μίξη ανέλαβαν, όπως πάντα, οι georgieboy & pan, οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι για την παραγωγή στο (3) και στο (8). Το μάστερινγκ έκανε ο Χρήστος Μέγας.

  Ποίηση στο (2) έγραψε ο Ν.Α. Ασλάνογλου, στο (4) οι chumbawamba, στο (6) ο Κάρολος Μαρξ, στο (8) οι lost bodies και στο (9) ο Οδυσσέας Γραμματικάκης.

  Το εικαστικό έκανε ο Κωστής Τζωρτζακάκης.

  Μεγάλες αγκαλιές σε όλους τους αγαπημένους ανθρώπους που μοιράστηκαν την αναζήτηση αυτή στα διάφορά της στάδια, πρώιμα ή όχι. Ξεχωριστά φυλλάκια στα ΦΥΤΑ και στ@ς υπόλοιπ@ς φυτινικ@ς για την υποστήριξη!

  contact
  close