Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

το μήνυμα της ευτυχίας (2019)

  Ο δίσκος “το μήνυμα της ευτυχίας” δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου του 2019 με αφορμή το RPM challenge, που προκαλεί να γράψει κανείς 10 κομμάτια ή 35 λεπτά μουσικής στις 28 μέρες του μικρότερου μήνα του χρόνου. Ποιήματα και λόγια ξεκίνησαν να μου προσφέρουν από την 1η Φεβρουαρίου, φίλοι αλλά και άγνωστοι. Τελικά πρόφτασα να σκαρώσω τα 12 που ακούτε εδώ.

  Τους ευχαριστώ όλους, είτε οι στίχοι τους πρόλαβαν να μπουν στον δίσκο είτε όχι. Χωρίς τη συμμετοχή τους το challenge θα ήταν σίγουρα λιγότερο συναρπαστικό!

  Στον δίσκο ακούγονται κείμενα των: Βασίλη Κοσμαδάκη στο (1), Δημήτρη Καφετζή στο (2), Κωνσταντίνου Δαλαμάγκα στο (3), Μάνου Μπαζάνη στα (4-9), Κωστή Τζωρτζακάκη στο (10), Θανάση Λόμεφ Ζαχαρόπουλου στο (11), και Δημήτρη Γλυφού στο (12).

  Το “εξοικειωτικά απάνθρωπο” του Δημήτρη Καφετζή είναι από την ποιητική συλλογή “Χαραμάδες” (εκδόσεις Ηριδανός).

  Τα 6 ποιήματα του Μάνου Μπαζάνη για την ευτυχία είχαν δημιουργηθεί στα πλαίσια περσινού slam της queer ink.

  Το “hammersmith and the city” του Θανάση Λόμεφ Ζαχαρόπουλου είναι απόσπασμα από το ομώνυμο ποίημα, από την ποιητική συλλογή “Χρόνια χωρίς ευχές” (αυτοέκδοση).


  Ο “απόηχος” του Δημήτρη Γλυφού είναι απόσπασμα από την ομώνυμη ποιητική σύνθεση (εκδόσεις Σμίλη).


  Το έργο κολάζ στο εξώφυλλο είναι της
  Δανάης Σύρρου.

  Ο δίσκος γράφτηκε, ηχογραφήθηκε, μιξαρίστηκε και μαστερίστηκε(!) από τον Οδυσσέα Γραμματικάκη στο home studio του αερόστατου τον Φεβρουάριο του 2019.

  contact
  close